Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Droomt u ook van een zwembad in uw tuin?

Een polyester zwembad heeft niets dan voordelen: ze zijn robuust, isolerend, hygiënisch én betaalbaar.
Polyester zwembaden? Die haalt u bij Wellsol.

Droomt u al van een dutje op de luchtmatras in uw zwembad? Wellsol is uw specialist voor duurzame polyester zwembaden. Tegen haarscherpe prijzen!

Betaalbaar

U dacht dat een eigen zwembad enkel voor de elite is weggelegd? Polyester zwembaden zijn niet alleen erg betaalbaar, maar ook een duurzame investering.

Stevig

Een polyester zwembad dat lekt? Dan moet u al héél veel ongeluk hebben. En mocht het toch gebeuren: herstellingen zijn kinderspel.

Hygiënisch

Polyester zwembaden hebben een gelcoating die vuil, algen en water afstoot. En ze zijn erg makkelijk in onderhoud.
Specialiteiten

Polyester zwembaden? Over heel België? Daar schakelt u Wellsol voor in

Wellsol is de exclusieve verdeler van polyester zwembaden van Melodie Piscines, dé referentie in de sector. Zij bieden twee reeksen aan: de Prestige en de Elégance. Met daarin een breed gamma aan modellen. Het verschil? Een Prestige heeft een extra inbouwnis voor een afdeksysteem met lamellen. Maar ook de Elegance-modellen kunnen uitgerust worden met deze afdekking.
U dacht dat een zwembad bij u thuis onbetaalbaar was? Binnenkort neemt ook ú een verkwikkende duik na een lange werkdag. Of geeft u een heuse BBQ-pool party! Wellsol brengt het vakantiegevoel in uw tuin met een betaalbaar, duurzaam en hygiënisch polyester zwembad.
Wilt u graag meer informatie over polyester zwembaden van Wellsol? Vraag dan een gratis offerte en wij komen graag bij u langs. Breng ook een bezoekje aan onze andere website: www.wellsol.be

Ontdek de vele voordelen van polyester zwembaden

Onze polyester zwembaden zijn robuust en duurzaam. Zelfs losstaand én gevuld verroert het ding geen millimeter! Daarom krijgt u een garantie van 10 jaar op al onze modellen. We garanderen u bovendien een strak gerespecteerde planning én een uitstekende dienst na verkoop.
Kijkt u al uit naar een verkwikkend dutje op uw luchtmatras of opblaaskrokodil? Binnenkort heeft u het hele zwembad lekker voor ú alleen!

De voordelen van polyester zwembaden?

• hygiënisch: een gelcoating stoot vuil, algen en water af
• uitstekende isolatie
• voelen aangenaam glad aan
• kunnen tegen een stootje.
• vergen nauwelijks onderhoud
• erg betaalbaar
© 2013-2017 Wellsol BVBA
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • YouTube
Onze regio's
Contacteer ons
Wellsol BVBA
Achterstenhoek 40
2275 Lille
Tel.: +32 14820200
GSM: +32 496301029
Contacteer ons